"СВИНЯЧИЙ" ГРИП ДЕПУТАТА ВИЯВИВСЯ АНГІНОЮ

Вівторок, 10 листопада 2009, 16:14

Депутат від Партії регіонів, член парламентської делегації Верховної Ради у Грузії, Артем Синиця захворів на ангіну.

Про це в коментарі Українській правді повідомив голова делегації, депутат від НУ-НС Анатолій Матвієнко.

Коментуючи інформацію про те, що депутат українського парламенту захворів на "свинячий" грип, він сказав: "Це якась ажіотажна і не зовсім правдива інформація".

"Два дні він (Синиця) активно брав участь у засіданні парламентської асамблеї ГУАМ. По завершенню він до мене підійшов і повідомив, що в нього болить голова і він не може продовжувати непротокольну програму", - зазначив Матвієнко.

"Я попросив посольство, щоб вони проконтролювали, що там за проблема. Була викликана "швидка", його забрали у лікарню, провели обстеження. Діагноз – ангіна", - заявив депутат.

За його словами, регіонал зараз знаходиться у готелі. "Ніяких особливих проблем в нього і паніки немає", - сказав Матвієнко.

За словами голови делегації, ця ситуація знаходиться на контролі українського посла у Грузії.

Матвієнко також зазначив, що Синиця "планував залишитися на пару днів, бо він перший раз у Грузії". Водночас регіонал поки не прийняв рішення залишатися, або повертатися в Україну.

"З кожним буває. Може десь попив холодного вина, чи холодної води. Тут жарко, +15 градусів, вітер, може десь його й протягнуло", - зазначив голова делегації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування