Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Друзі Мартиненка збираються довести свою дієздатність

Вівторок, 10 листопада 2009, 20:56

Фракція НУ-НС наступного пленарного тижня збератиме підписи, щоб довести легітимність голови фракції Миколи Мартиненка.

Про це заявив депутат від НУ-НС Володимир Стретович в ефірі 5 каналу.

"Найближчим часом фракція докаже свою дієздатність, що легітимним головою фракції є Микола Мартиненко і ніяких катаклізмів всередині, переформатування Верховної Ради не відбудеться", - вважає він.

"Фракція збере необхідно кількість підписів, щоб доказати, що у меншості залишаються ті, хто хочуть бути керівниками фракції після Мартиненка", - наголосив депутат.

На думку Стретовича, "листопад дасть відповіді на всі питання і вже бюджетний процес, який буде дуже гарячим, у грудні буде точитися без політичної інтриги".

Він зазначив, що Мартиненка намагалися усунути, щоб "доказати спроможність політичним силам, що вони ще номінанти на політичному ринку і у такий спосіб створити коаліцію, письмово, зібрати необхідну кількість голосів, дестабілізувати ситуацію, усунути прем’єра, поставити технічного прем’єра".

На питання ведучого, навіщо це робити, Стретович заявив: "Просто жага помсти за певні дії, зокрема, щодо неможливості приватизувати Одеський припортовий завод".

Як відомо, 6 листопада перший віце-спікер Олександр Лавринович зачитав звернення 38 членів фракції НУ-НС про усунення Мартиненка з посади керівника фракції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування