Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко розкрив партійний план

Середа, 11 листопада 2009, 11:27

Кандидат у президенти Сергій Тігіпко збирається створити "самодостатню" партію, яка братиме участь у місцевих і парламентських виборах.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

На запитання, чи збирається він брати участь у можливих дострокових виборах до Верховної Ради й органів місцевого самоврядування, Тігіпко відповів: "Обов'язково".

"Із травня ми починаємо роботу над такою програмою – будемо збирати цікавих людей і намагатися провести в місцеві органи влади у всіх областях", - сказав він.

"Буквально через два тижні ми почнемо створювати партію. Швидше за все, на базі однієї з наявних політичних сил. Вона буде правоцентристською", - повідомив Тігіпко.

За його словами, на даний момент розглядається "декілька партій, готових співпрацювати з нами вже сьогодні, одна з них – ТПУ (Трудова партія України)".

"Жодні глобальні партії, які на слуху і мають потужну структуру, ми не розглядаємо. Ми все-таки створюємо свою партію, і не хочу нікого образити, але партнери в цьому проекті не матимуть великого значення і впливу", - сказав Тігіпко.

"Якщо говорити про вибори в місцеві ради, то ми підемо блоком, який носитиме моє ім'я", - повідомив він.

На запитання, чи допускає він варіант розвитку подій, за якого для участі в дострокових парламентських виборах піде на об'єднання з БЮТ, Тігіпко відповів: "Точно ні".

"Я не збираюся ні з ким об’єднуватися – ні з БЮТ, ні з ПР. Ми самодостатні, у мене немає комплексу неповноцінності", - заявив він.

"Ці політичні сили за п'ять років не поліпшили, а тільки погіршили ситуацію. Вони не здатні поліпшити систему і не створять конкурентноздатної країни", - упевнений Тігіпко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування