Ющенко наказав розвідникам наступати

Середа, 11 листопада 2009, 19:28

Служба зовнішньої розвідки має зайняти наступальну позиція у відстоюванні національних інтересів країни.

Про це заявив президент Віктор Ющенко під час зустрічі з головою Служби зовнішньої розвідки Миколою Мало мужем, повідомляє прес-служба глави держави.

"Керівництву служби Ющенко поставив завдання посилити роль розвідки у забезпеченні національної безпеки держави; створити такі механізми, які б своєчасно попереджали і чутливо реагували на виникнення нових зовнішніх загроз у безпековій сфері", - йдеться у повідомленні.

"Президент наголосив на необхідності ефективного захисту інтересів України та її громадян у світі, продовженні активного міжнародного співробітництва з іншими державами в питаннях безпеки", - зазначили у секретаріаті.

Під час зустрічі Маломуж доповів Ющенку про вжиття розвідкою заходів, спрямованих на протидію існуючим та потенційним зовнішнім викликам і загрозам національній безпеці України.

"Зокрема, йшлося про сприяння реалізації стратегічних державних економічних, енергетичних та зовнішньополітичних програм, у тому числі антикризового характеру, протидію зовнішнім впливам на суспільно-політичну ситуацію в Україні, висвітлення ситуації зі звільненням українських моряків з піратського полону", - зазначили на Банковій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...