Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко направила в штаб на Львівщині адвоката

Четвер, 12 листопада 2009, 07:28

Виборчу кампанію кандидата у президенти Юлії Тимошенко у Львівській області очолив народний депутат з фракції БЮТ Віктор Швець.

Під час прес-конференції у Львові Швець зауважив, що "БЮТ вперше бере участь у президентських виборах, висунувши свого кандидата".

"Юлія Тимошенко сама вирішила, що виборчий процес у областях України мають координувати керівники виборчої кампанії", - додав він, повідомляє УНІАН.

Швець повідомив про початок роботи виборчого штабу лідера БЮТ у Львівській області і запевнив, що "виборча кампанія Юлії Тимошенко буде побудована виключно на позитиві й відбуватиметься чесно та прозоро".

Він поінформував, що до складу координаційної ради виборчої кампанії Тимошенко на Львівщині увійшли народні депутати Олена Шустік, Іван Денькович, Степан Курпіль, Андрій Шкіль, Михайло Косів, Олександр Гудима, Володимир Макієнко, а також перший заступник голови Львівської облради Роман Ілик та відомий львівський бізнесмен Богдан Дубневич.

Відповідаючи на запитання щодо впливу епідемії грипу та карантину на проведення виборчої кампанії в області, Швець зазначив:

"Масових заходів виборчий штаб наразі проводити не буде. Однак, незважаючи на це, агітатори "достукаються" до серця кожного виборця і переконають його віддати свій голос на виборах президента України за Юлію Тимошенко".

"Попри карантин і епідемію, у виборчого штабу є цілком конкретна програма дій та заходів, скерована на допомогу виборцям. Так, вже у грудні планується запуск у Львові рейкового автобусу. На цей захід має приїхати Юлія Тимошенко. Вона особисто сприяла запуску так званої "міської електрички", - зазначив Швець.

Віктор Швець - професійний адвокат, у 2001 році захищав Тимошенко під час її перебування в Лук`янівському СІЗО і навіть годував обідами з дому, побоюючись замаху в ув`язненні. У 2005 році - начальник головного управління Генпрокуратури. Нині керівник юридичного департаменту БЮТ.

Його донька Юлія Вікторівна - член Центральної виборчої комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування