Тігіпко запустить серйозний "проект" після карантину

П'ятниця, 13 листопада 2009, 07:25

Кандидат у президенти Сергій Тігіпко заявляє, що найближчим часом його політична сила буде створена на базі Трудової партії України.

Про це він сказав у Донецьку на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

За словами Тігіпка, зараз відбувається активний процес будівництва його політичної сили.

"Працюють консультанти, які допомагають нам це зробити. Створена команда як робоча група, і я до цього ставлюся саме як до проекту, серйозно ставлюся, практично, як бізнесмени ставляться до будівництва своїх проектів", - сказав кандидат.

При цьому він додав, що ще 7 листопада планувалося проведення з`їзду його партії, але на заваді став введений в країні карантин.

"Я думаю, що закінчиться цей наш карантин, проведемо з`їзд – треба виходити зі зміною програми, статуту і назви", - зазначив Тігіпко.

"Я думаю, що впродовж двох найближчих тижнів ми це зробимо", - додав він.

Тігіпко уточнив, що "це буде не засновницький з`їзд, це буде черговий з`їзд партії, яку ми разом з членами цієї партії спробуємо трансформувати з огляду на те, що вибори вже через 4 місяці".

На запитання, на базі якої політичної сили буде створена його партія, Тігіпко відповів: "Швидше за все, це буде Трудова партія України, ніякого особливого секрету немає. Зараз ми опрацьовуємо назву, обкатуємо це на фокус-групах, є кілька ідей, спробуємо це прокатати. Відбувається достатньо серйозна робота щодо проекту".

Як відомо, зараз лідером ТПУ є Дмитро Сирота, який очолив партію через деякий час після того, як трагічно загинув його батько і голова "трудовиків" Михайло Сирота.

Тігіпко в 2000-2005 роках очолював партію "Трудова Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування