Кучма допоможе новому президенту, чим зможе

П'ятниця, 13 листопада 2009, 11:07

Екс-президент Леонід Кучма заявляє, що готовий допомогти новообраному президенту.

Про це сказано у зверненні Кучми до співвітчизників, розміщеному на його сайті.

Він зазначає, що протягом останніх місяців отримав багато звернень від громадян, у яких вони закликають його взяти участь у президентських виборах.

"Висловлюю щиру вдячність усім громадянам, які пов'язують свої сподівання на кращу долю України і нашого народу з моєю особистістю. Розцінюю це також як визнання моєї діяльності з розбудови української держави", - пише Кучма.

"Водночас я переконаний, що нині до державного керма повинні прийти нові політики. Треба дивитись і рухатись уперед, відкинути суперечки та чвари, розпочати новий продуктивний етап економічного, соціального, і загалом, суспільного розвитку країни", - додав він.

Кучма також вважає, що серед зареєстрованих кандидатів у президенти "є гідні, які зможуть створити ефективну владну команду та мобілізувати її на вирішенні масштабних і невідкладних завдань сьогодення".

"Вірю, що український народ, який пройшов через горнило випробувань останнього п'ятиріччя, зможе відкинути облуду захмарних обіцянок і цинічного популізму та своїм волевиявленням надати мандат на пост глави держави реалістичному, послідовному та відповідальному політику", - заявляє він.

"Зі свого боку, я завжди буду готовий допомогти новообраному главі держави усім, у чому зможу бути корисним, заради блага українського народу", - додав екс-президент.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...