Проти Януковича викинуть компромат. Гірше ніж зґвалтування?

П'ятниця, 13 листопада 2009, 14:09

Проти кандидата в президенти Віктора Януковича готується викид компромату про його нібито третю судимість.

Про це повідомив директор Інституту Горшеніна Кость Бондаренко на прес-конференції в Сімферополі, повідомляє УНІАН.

"Мені відомо, що готується потужний викид компромату щодо Януковича. Ітиметься про його третю судимість, але при цьому інкримінують йому зовсім не статтю про зґвалтування. Опоненти припасли ще більш страхітливий компромат", - повідомив політолог.

На його думку, проти Тимошенко також буде задіяно весь арсенал інформаційної зброї.

"Так, зараз проти прем`єра буде використано технологію "Павло Лазаренко повертається", - вважає Бондаренко.

"Лазаренко розповість про своїх співучасників" тощо. Хочеш не хочеш це битиме по Юлії Володимирівні – в свідомості багатьох людей початковий період її політичного життя був пов`язаний із екс-прем`єром", - зазначив експерт.

"Сьогодні також можна говорити про те, що Віктор Ющенко - за сприяння впливових американських кіл - узяв курс на координацію дій і тісний союз із Віктором Януковичем. Колишні антиподи об`єднуються проти Тимошенко", - вважає Бондаренко.

Політолог також відзначив деякі особливості й тенденції нинішньої виборчої кампанії.

"По-перше, це перша президентська кампанія в Україні, в якій не беруть активну участь ні великі олігархічні групи, ні зовнішні гравці: і Рінат Ахметов, і Віктор Пінчук, і Сергій Тарута, і Росія, і США зайняли нейтральну позицію щодо українських виборів", - сказав він.

По-друге - основні претенденти не ділять Україну, як у 2004 році, а намагаються її з`єднати, зшити.

Відповідаючи на запитання про роль таких кандидатів, як Арсеній Яценюк і Сергій Тігіпко, політолог зазначив, що йому боляче говорити про Яценюка, оскільки рік тому він його консультував.

На його думку, Яценюк має зосередитися й попрацювати над помилками, яких зроблено дуже багато.

Щодо Тігіпка, то Бондаренко сказав, що за його даними, частина впливових людей у середовищі Партії регіонів запропонувала Сергію Леонідовичу пост лідера партії.

"Всі розуміють, що після виборів чинник Януковича в Партії регіонів послабшає. Якщо Янукович стане президентом - він піде з поста лідера партії. Якщо не стане – четвертий раз на нього не робитимуть ставку", - зазначив політолог

Він вважає, що "регіони" шукатимуть молодшого, мобільнішого й перспективнішого лідера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News