"Регіони" звинувачують Тимошенко у підкупі виборців

П'ятниця, 13 листопада 2009, 17:41

Партія регіонів звинувачує кандидата в президенти Юлію Тимошенко у підкупі виборців.

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою партії.

"Вже на старті виборчої кампанії Тимошенко чітко засвідчила, що має намір вести її незаконними способами, зокрема, методами підкупу виборців і адміністративного тиску на громадян", - зазначили регіонали.

"Так, наприклад, у Запорізькій області почалася кампанія укладання "договорів з виборцями", за якими громадяни отримують гроші за явку на вибори і голосування за Тимошенко", - йдеться у заяві.

Партія зазначає, що "займаються укладанням таких договорів сільські листоноші, яким недавно Тимошенко в особливому порядку зробила надбавку до зарплати".

"Також листоноші займаються укладанням договорів з агітаторами за Тимошенко, що працюють за принципом "мережевого маркетингу": за залучення більш ніж 30 виборців виплачуються премії", - заявила прес-служба.

"Тобто фактично підтвердилося те, що на агітаційну кампанію Тимошенко витрачаються гроші держбюджету, і використовуються вони на підкуп виборців", - зазначили регіонали.

"У Запорізькій, Житомирській, Івано-Франківській областях в агітаційних наметах БЮТ роздають захисні пов'язки, оксолінову мазь, яких в той же час немає ані в аптеках, ані в лікарнях", - йдеться у заяві.

Також Партія регіонів заявила, що "Тимошенко йде на пряме використання у своїй кампанії адміністративного ресурсу".

"Користуючись службовим становищем і тим, що дії інших кандидатів у президенти обмежені карантином, Тимошенко активно піариться у лікарнях, збирає наради в регіонах, що виливаються в суто передвиборчий піар", - зазначили регіонали.

Також в партії заявили, що Тимошенко "роздає безкоштовні акти на землю і квартири, придбані за державний рахунок, необмежено користується ефірним часом".

"Лікарям, вчителям, працівникам транспорту і зв'язку погрожують звільненням, якщо вони стануть довіреними особами будь-якого кандидата в президенти, крім Тимошенко", - йдеться у заяві.

"Це лише окремі штрихи до атмосфери підкупу та залякування, яку влада формує в країні", - заявили в "Регіонах".

"Ми рішуче протестуємо проти такого рівня ведення виборчої кампанії і вимагаємо від Центральної виборчої комісії дати правову оцінку фактам підкупу та залякування, забезпечити припинення порушень закону", - підкреслила прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News