У Росії вибухнув склад боєприпасів

П'ятниця, 13 листопада 2009, 18:28

У Ульяновську (Росія) вибухнуло сховище боєприпасів.

Серія вибухів почалася приблизно о 14:50 за київським часом. Близько 18:00 губернатор Ульяновської області Сергій Морозов в ефірі телеканалу "Вести-24" заявив, що вибухи на даний момент практично закінчилися.

Як повідомив начальник прес-служби російського військового відомства Олексій Кузнєцов, на складі зберігалися і готувалися до утилізації тільки звичайні боєприпаси.

"Ніяких хімічних речовин на даному підприємстві не було і немає", - сказав він.

У центральну міську клінічну лікарню Ульяновська надходять поранені в результаті інциденту, повідомили в приймальні головного лікаря лікарні.

"До нас надходять поранені. Точного числа постраждалих назвати поки не можу", - сказав співрозмовник агентства.

У свою чергу помічник губернатора Ульяновської області Сергій Давидов повідомив агентству, що за його даними, в лікарні міста звернулися шестеро людей з опіками і порізами від скла. Усі вони жителі довколишніх будинків.

Губернатор Ульяновської області повідомив, що в результаті інциденту близько 35 людей зникли безвісти.

"За попередніми даними, в цеху знаходилося близько 40 осіб. Близько 35 на даний час вважаються зниклими без вісті", - сказав він.

За даними Морозова, за медичною допомогою звернулися близько 20 осіб, 10 з них госпіталізовані. Офіційного підтвердження інформації про загиблих немає.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування