Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла про свій революційний план

Неділя, 15 листопада 2009, 15:00

Влада має забезпечити політику кредитування під мінімальні відсотки для технічного переозброєння сільського господарства.

Про це заявила прем’єр Юлія Тимошенко у своєму вітанні з нагоди дня працівників сільського господарства, повідомляє прес-служба уряду.

Вона наголосила, що влада має "забезпечити правильну, довгострокову політику кредитування під мінімальні відсотки для повного технічного переозброєння, для проведення сільгоспробіт на найвищому технологічному рівні та побудови заводів з повним циклом переробки сільгосппродукції".

"Ми покінчимо з тим, що Україну хтось хоче бачити сировинним придатком", - заявила Тимошенко.

"По-друге, влада зобов‘язана відкрити всі оптові та роздрібні ринки збуту аграрної продукції саме вам, хто її виробляє, прибравши посередників та дармоїдів. Щоб український народ отримував продукти найвищої якості безпосередньо з ваших рук", - зазначила прем’єр.

"По-третє, влада мусить підняти якість життя в селі, залишивши всі податки в тому селі, де ви їх сплачуєте, не забирати їх в центральний бюджет, звідки гроші до вас ніколи не повертаються", - йдеться у вітанні прем’єра.

"Саме такий проект бюджету на 2010 рік ми внесли до Верховної Ради та приймемо його відразу після виборів", - заявила Тимошенко.

"У мене ще не вистачає повноважень, щоб повністю втілити цей короткий, але революційний план в життя, та незабаром, вже вистачить", - зазначила вона.

"Місія України - стати повноцінною житницею та гарантом продовольчої безпеки на континенті…Ми з вами покажемо високий клас як можна повністю нагодувати свій країну та ще й півсвіту. Це найближча перспектива, яка вже наступає", - наголосила прем’єр.

У вітанні зазначається: "Саме ви, наші неперевершені хлібороби, минулого року зібрали рекордний врожай зернових за всі часи існування України, включаючи радянську добу".

"Саме ви, дорогі хлібороби, в цьому році практично повторили цей блискучий результат та вивели Україну на третє місце в світі за обсягом експорту зерна, здивувавши всіх", - заявила Тимошенко.

"Саме ви, наші українські аграрії, порушуючи всі закони економічної логіки, в кризу не зменшили, а навпаки примножили обсяги виробництва, захищаючи Україну", - підкреслила прем’єр.

"Ви піднімаєте до найвищих рівнів українську науку, опановуєте світові ринки. Жертовно зберігаєте та ставите на ноги цукрову галузь, потужно піднімаєте з повних руїн тваринництво та птахівництво і навіть вирощуєте в Україні страусів", - йдеться у вітанні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування