Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не бажає розганяти депутатів - Турчинов

Неділя, 15 листопада 2009, 20:15

Прем’єр Юлія Тимошенко, в разі обрання її президентом, не розпускатиме Верховну Раду.

Про це заявив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу.

"Я переконаний, як тільки президентом стане Тимошенко...вона не ставить на меті когось розганяти. Просто всі почнуть нормально, системно працювати, розуміючи, що є єдина мета – інтереси держави", - зазначив він.

"Під цю мету, я думаю, вибудуємо достатньо потужну і парламентську більшість, і підтягнемо більше професіоналів до виконавчої влади", - заявив урядовець.

"Нам вже протягом півтора року блокують можливість хоча б заповнити вакансії, які довгий час існують в Кабміні", - сказав Турчинов.

"На жаль, я не думаю, що відповідальність депутаті покращиться до президентських виборів. Вони будуть грати виключно у політичні іграшки", - вважає він.

За словами першого віце-прем'єра, Кабмін може бути оновлений тільки після президентських виборів.

"Але це буде системне, серйозне оновлення на базі розширення коаліції", - наголосив Турчинов.

"Наші опоненти, вони мають на меті переформатувати владу від верхнього поверху до нижнього, і я не виключаю і дострокові вибори", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи будуть учасник президентських виборів оскаржувати результати волевиявлення у судах, Турчинов зазначив: "Її (Тимошенко) перемога буде настільки впевненою, що бажання наших опонентів щодо судових справ, мабуть, відпаде зразу".

На уточнююче питання, чи визнають всі сторони результати виборів, перший віце-прем'єр відповів: "Куди вони дінуться".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування