"РЕГІОНИ" ПОГРОЖУЮТЬ ТИМОШЕНКО ВІДСТАВКОЮ

Понеділок, 16 листопада 2009, 10:15

Партія регіонів вимагатиме відставки уряду в разі, якщо не виконуватиметься закон про підвищення соцстандартів.

Про це заявив член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на погоджувальній раді в понеділок.

За його словами, близько 9 мільйонів пенсіонерів недоотримують до пенсії по 75 гривень, а 2 мільйони – по 150 гривень.

Єфремов поцікавився у голови Верховної Ради Володимира Литвина, чи підписав президент Віктор Ющенко нещодавно ухвалені зміни до бюджету.

Однак Литвин повідомив, що крайній термін для підписання спливає 18 листопада.

У відповідь Єфремов висловив сподівання, що уряд повинен буде виконувати ці зміни до бюджету так само, як і закон про соцстандарти.

"Якщо уряд і далі буде користатися своїм становищем і порушувати закони, які є в нашій державі, то наша фракція буде змушена вийти з проектом постанови про відставку даного уряду", - попередив Єфремов.

"Оскільки ми не можемо допустити, як Верховна Рада, щоб вищі чиновники, які відповідають за виконання законів, їх не виконували", - пояснив він.

У свою чергу лідер Партії регіонів Віктор Янукович назвав злочинною поведінку уряду, "коли ціни продовжують зростати, коли більшість пенсіонерів не можуть купити ні їжу, ні ліки, коли їм загрожує ще й обіцяне Тимошенко підвищення цін на газ для населення".

"Партія регіонів буде вимагати відставки цього уряду і притягнення його до відповідальності", - заявив Янукович.

У свою чергу член фракції БЮТ Андрій Кожем’якін заявив, що Партія регіонів має право ставити на голосування будь-яку постанову, яку вважатиме за потрібне.

"Ви можете вносити постанови про недовіру комусь або чомусь, ви нас лякали вже не один раз і ми знаємо, чим це все завершувалося", - сказав депутат.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування