Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Янукович визначилися з особами

Понеділок, 16 листопада 2009, 10:46

Прем'єра Юлію Тимошенко в регіонах будуть представляти зірки естради.

Так довіреною особою Тимошенко в Криму стала Наталія Могилевська, пише газета "Дело".

У Дніпропетровську Тимошенко представлятимуть Потап і Настя Каменських, у Львові — Руслана Лижичко.

Їхня колега народна артистка Ірина Білик агітуватиме за Тимошенко в Одесі, Тарас Петриненко буде переконувати голосувати за прем'єра тернопільчан, а Тіна Кароль "обробить" публіку в Херсоні. Ані Лорак дісталися рідні Чернівці.

Більше за все VIP-агітаторів Тимошенко кинула на Київ і столичний регіон. В області за Тимошенко буде виступати Павло Зібров.

А от Ніні Матвієнко й акторці Аді Роговцевій доведеться попрацювати в 215-му і 217-му територіальних округах у столиці.

По єдиному держокругу за прем'єра вже агітують два "великоваговики" — президент Національної академії наук Борис Патон і перший президент країни Леонід Кравчук.

Інтереси лідера Партії регіонів Віктора Януковича по єдиному загальнодержавному округу представлятимуть депутати — "червоні директори" Георгій Скудар і В'ячеслав Богуслаєв.

За лідера опозиції також буде агітувати глава Українського союзу ветеранів Афганістану Сергій Червонописький і ректор Одеського державного медуніверситету Валерій Запорожан.

Від артистичного цеху за Януковича по всій країні виступатиме лише Таїсія Повалій.

На територіальні виборчі округи також кинуті депутати. "Регіонали" Дмитро Святаш і Віктор Корж попрацюють на Харківщині. Борис Дейч розгорне діяльність у Криму, а Сергій Ківалов і Віталій Борт — в Одесі, а в Харкові Михайло Добкін.

За Януковича також будуть агітувати глава правління заводу "Фіолент" (Крим) Олександр Баталін, глава спостережної ради "Будтехмаш" (Донецьк) Олександр Юрін, президент компанії "Укрвторресурси" (Київ) Володимир Мазуренко.

У свою чергу діючий президент Віктор Ющенко, що балотується на другий термін, визначився лише з одною довіреною особою — у загальнодержавному окрузі. Такий статус наданий лише бухгалтеру з партії "Наша Україна" Роману Жуку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...