Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин назвав голову фракції НУНС

Понеділок, 16 листопада 2009, 14:01

Голова ВР Володимир Литвин вважає, що Микола Мартиненко досі залишається керівником фракції НУНС

Про це спікер заявив у понеділок, відповідаючи на питання, хто все-ж-таки очолює цю фракцію на даний момент

"Сьогодні немає рішення регламентного комітету і Микола Мартиненко представляє фракцію. Прийде ще хтось – будь ласка, двері ні для кого не зачинені", - сказав він.

Литвин нагадав, що депутати НУНС, які вважають своїм керівником Мартиненка, звинуватили іншу частину фракції у фальшуванні протоколу засідання фракції, на якому його нібито звільнили. Він додав, що спрямував усі документи щодо внутрішніх суперечок у фракції до профільного комітету.

"Минулого тижня я отримав також два звернення, від народних депутатів Стецьківа і Клименка, які категорично стверджують, що це не їхні підписи. Я не слідчий, не збираюся слинити підписи і виявляти – оригінальні ці підписи чи це факсиміле", - сказав Литвин

"Хай вони визначаться, хто у них буде старостою. Це не та проблема, якою вся країна повинна перейматися", - в черговий раз наголосив він.

6 листопада віце-спікер Лавринович оголосив про відкликання Мартиненка з посади голови фракції НУНС на підставі 38 підписів членів фракції, не зважаючи на те, що рішення регламентного комітету не було.

Раніше депутати, які вважають своїм керівником Мартиненка заявили про фальсифікацію збору підписів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...