Яценюк чув, що Тимошенко сказала: "Буде турів стільки, доки я не виграю"

Понеділок, 16 листопада 2009, 19:01

Кандидат в президенти Арсеній Яценюк вважає, що Віктор Янукович і Юлія Тимошенко не віддадуть посаду президента опоненту мирно.

Про це він заявив в інтерв'ю телерадіокомпанії "Рось".

"Уявімо собі, що Янукович виграв вибори. Тимошенко йому віддасть перемогу? За жодних обставин. Для неї сьогодні втрата прем’єрського крісла означає остаточну поразку, тому що вона втрачає важелі впливу. Вона перемогу віддавати не буде", - сказав він.

"Я знаю одну річ, яку Вона одному високопосадовому чиновнику сказала: "Та ви не переживайте, буде турів стільки, скільки треба, доки я не виграю". Саме таку демократію збудували. Так я їй хочу передати: буде тільки два тури, і в Україні буде обраний Президент", - підкреслив Яценюк.

Те саме, за його словами, стосується і Януковича. "Ви що, думаєте, якщо Тимошенко виграє вибори, то Янукович просто так здасться?"

"А тепер уявіть ситуацію – виграє вибори Яценюк. Що вони удвох зроблять? Вони мені імпічмент будуть робити через три місяці. І врятує країну тільки народ України, який після цих виборів підтримає новообраного президента тому, що моє завдання на наступний день після виборів – розпустити парламент", - сказав він.

"Це буде серйозна, неймовірно жорстка боротьба. Але це - боротьба за країну. У них це остання пісня. Усе. Це останній акорд і Тимошенко, і Януковича", - підкреслив Яценюк.

Відповідаючи на запитання щодо шансів Віктора Ющенка на цих виборах, Яценюк сказав: "Нині діючий президент, власне кажучи, – частина цієї системи, адже Ющенко вносив (кандидатури на посаду прем’єр-міністра) і Тимошенко, і Януковича. Але з огляду на ту політичну картину, яка є, я не бачу, щоб чинний президент зміг скласти конкуренцію першій трійці (кандидатів у президенти)", – підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування