Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка сподіваються на особисті зустрічі Єханурова

Вівторок, 17 листопада 2009, 11:23

Представник президента у ВР Ігор Попов сподівається, що депутати підтримають кандидатуру Юрія Єханурова на посаду міністра оборони після його особистої зустрічі з фракціями.

Про це він заявив у вівторок, відповідаючи на запитання, який сенс вносити кандидатуру Єханурова, якщо вже всі фракції заявили, що не підтримають його.

"Наскільки я знаю, на жодному засіданні жодної фракції кандидатура Юрія Єханурова не розглядалася і у фракціях є різні депутати", - зазначив представник президента.

"І звичайно, не можна оцінювати кандидатуру без зустрічі кандидата з фракцією. Оскільки саме там він має розказати, як він буде рятувати армію. Якщо він переконає депутатів – він стане міністром. Якщо ні – то зал його не підтримає", - додав він.

Попов нагадав, що депутати та голова ВР запевняли, що оскільки посада міністра оборони є квотою президента, то вони підтримають будь-яку кандидатуру, яку внесе глава держави.

Тому що за цю кандидатуру в першу чергу відповідатиме президент, зауважив Попов і додав: "Тому я сподіваюся, що буде підтримка".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування