Луценко впіймав "Бригаду" з партквитками ЄЦ

Вівторок, 17 листопада 2009, 15:46

Співробітниками МВС затримано групу зловмисників, що спеціалізувалися на системних пограбуваннях ювелірних крамниць та пунктів обміну валют.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Угрупування діяло на Київщині.

За словами Луценка, під час обшуків за місцем проживання у 4 затриманих правоохоронці вилучили майже кілограми золотих виробів, "бірки" до ювелірних виробів, перуки, вуса, клей та пістолет з набоями, а також автомобіль BMW, який вони використовували під час створення злочинів.

Загалом вилучене майно оцінюється на суму понад мільйон гривень.

"Зловмисники копіювали героїв відомого серіалу "Бригада", один з них навіть дещо подібний до героя фільму, називали себе відповідними прізвиськами, копіювали їхній стиль життя (героїв фільму)", - розповів міністр.

Крім того, за словами Луценка, у злочинців вилучені партквитки однієї з партій.

Пізніше з'ясувалося, що вони мали при собі партквитки "Єдиного центру".

На запитання, чи справжніми були партквитки, Луценко відповів: "Я не маю наміру це перевіряти, оскільки справа не в політичній приналежності".

"Єдине, що дивно, що всі четверо, один із яких навіть вважав себе парторгом, були членами однієї первинної організації і під час обшуку ми знайшли ще кілька партквитків і, очевидно, це вказує або на коло їх знайомих, або їх подільників", - сказав міністр.

"Якщо злочинці розраховували на прикриття цими квитками, то їхній вождь давно вже відійшов від справ і це їм жодним чином не допоможе", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування