Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і К° не мають права на існування – "Регіони"

Середа, 18 листопада 2009, 09:22

Партія регіонів заявляє про те, що у Кабінету міністрів достатньо коштів для забезпечення закону про підвищення соцстандартів.

Про це заявив член фракції "Регіонів" Михайло Папієв під час виступу в Верховній Раді.

"28 серпня і 9 вересня МВФ виділив Україні 1 мільярд 309 мільйонів 430 тисяч доларів. 6 листопада на кошти Держказначейства надійшло 470 мільйонів доларів. 13 листопада надійшло ще 1,3 мільярди доларів", - заявив депутат.

За його словами, "на казначейських рахунках знаходиться 10 мільярдів гривень і в цей же час Юлія Тимошенко заявляє, що 1 мільярду гривень на підвищення пенсій і зарплат немає".

"Вона волає про те, що немає 1 мільярду на боротьбу з епідемією. А кошти в уряду є", - наголосив депутат.

Папієв заявив, що Партія регіонів закликає усі фракції, які голосували за підвищення соцстандартів, встановити парламентський контроль за діяльністю уряду Тимошенко за використанням коштів з рахунків Держказначейства.

"Жахливо для України не те, що Юлія Володимирівна постійно каже неправду, а жахливо те, що, здається, іншого вона і не вміє", - зауважив депутат.

"Тому голосування депутатів про відставку цього уряду і дасть відповідь нашому народу про те, хто сьогодні потрібен Україні. Я прошу підтримати відставку уряду. Цей уряд не має права на існування", - додав Папієв.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування