Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пішов у відпустку, щоб не "нариватися" на справу Гонгадзе?

Середа, 18 листопада 2009, 11:37

На спікера Володимира Литвина здійснюється тиск з боку Генпрокуратури і президента у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

Таку думку в інтерв'ю журналістам висловив БЮТівець Андрій Кожем'якін, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Шановний спікер бере відпустку, тому що іноді виникають обставини для нього не дуже приємні. Але я вважаю, що це тиск з боку президента, з боку Генпрокуратури, маніпуляції зі справою щодо вбивства Георгія Гонгадзе, і це тиск йде на спікера", - сказав він.

Кожем'якін підкреслив, що, пішовши у відпустку, спікер намагається не допустити пониження свого рейтингу у зв'язку зі справою про вбивство журналіста.

"Тобто він йде (у відпустку) для того, щоб його рейтинг не був знижений за рахунок цієї інформації у справі Гонгадзе", - вважає Кожем'якін.

При цьому він також зазначив, що такий тиск на спікера здійснюється через інформацію про свідчення колишнього начальника "наружки" Олексія Пукача у цій справі, що періодично з'являється у ЗМІ.

Як відомо, Литвин пішов у відпустку з 17 листопада у зв'язку з участю у виборчій кампанії.

Раніше президент Віктор Ющенко заявив, що Пукач "щиро" співпрацює зі слідством у справі Гонгадзе і розкриває імена замовників убивства журналіста.

За інформацією газети "Сегодня", Пукач прямо вказав у своїх свідченнях на екс-президента Леоніда Кучму і Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування