ДАІ затримала в Севастополі російський "вибухонебезпечний" вантаж

Середа, 18 листопада 2009, 22:03

У Севастополі ДАІ зупинила автомобіль "КамАЗ" Чорноморського флоту РФ з вантажем із позначкою "вибухонебезпечне".

Як повідомляє УНІАН з посиланням на телеканал "Бриз" – це була "нетентована машина з сумнівного вигляду ящиками, що їхала без будь-якого супроводу".

За інформацією телеканалу, "пославшись на спеціальний характер вантажу і відповідний наказ командування ЧФ, пред’явити ящики для огляду російські військовослужбовці відмовилися, втім, заявили, що в них немає вибухівки".

Як повідомив заступник начальника відділу ДАІ Севастополя підполковник міліції Сергій Крикушенко, коли інспектори ДАІ зупинили цей автомобіль, документів на цей вантаж представники ЧФ РФ не надали.

За його інформацією, представники військової частини, що прибули на місце, відмовилися відкрити ящики і показати, що там насправді знаходиться. Тому, додав він, були складені адміністративні протоколи за порушення правил перевезення небезпеченого вантажу.

Севастопольська міліція також повідомила, що рух цього автомобіля був зупинений у рамках операції ДАІ "Небезпечний вантаж".

Крім того, як зазначається, водій, громадянин України, не мав жодних дозвільних документів, крім шляхового листа, що є порушенням угоди між РФ та Україною про статус і умови перебування ЧФ Росії на території України.

Згідно з нормами чинного українського законодавства, машина ДАІ супроводила "КамАЗ" до місця постійної дислокації, аби уникнути можливих нестандартних ситуацій на дорозі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News