Дочці партнера Коломойського пророкують суд

Четвер, 19 листопада 2009, 10:41

Дніпропетровська міліція вперше визнала причетність дочки співвласника "Приватбанку" Олексія Мартинова Ксенії до резонансної ДТП у Дніпропетровську.

Про це заявив головний міліціонер Дніпропетровської області Анатолій Науменко, повідомляє "Сегодня".

"Дійсно, за кермом була Ксенія Мартинова, її авто збило жінку, коли та переходила дорогу на жовтий, що мигтів. Зараз перевіряються факти, думаю, справа дійде до суду", - розповів генерал-майор.

При цьому Науменко не повідомив, чи перевищив позашляховик дівчини швидкість і чи могла вона уникнути трагедії.

Як відомо, 11 жовтня позашляховик, за кермом якого була Мартинова, збив на пішохідному переході 62-річну жінку, Любов Темну.

Історія Мартинової - не єдина ДТП у Дніпропетровську, де винуватцями виявляються діти впливових бізнесменів, зауважує видання.

Були й такі випадки, коли справу правоохоронцям вдавалося доводити до суду. Так, у 2006 році на Запорізькому шосе Тарас Тараба, син відомого підприємця, збив на смерть співробітника міліції АНД-району Романа Попова.

Незважаючи на те, що люди в погонах зуміли довести провину мажору, винуватець уже 4 роки числиться в бігах.

"Справу довели до суду, що обрав запобіжний захід - підписку про невиїзд. А на засідання, де підсудному виносили вирок, він просто не з'явився. Ми його шукаємо. Після затримки суд обов'язково винесе вирок", - сказав начальник слідчого управління облУМВС Олег Фролов.

Міліціонер пояснив і причини, через які слідство над мажорами затягується: "ДТП - це одні із найважчих справ. Винуватці встановлюються, виходячи з ПДР, погодних і технічних умов".

"На руку винуватцям грають дірки в законодавстві. Всі учасники справи мають право провести власні експертизи, де тільки побажають. Вони це і роблять", - зазначив Фролов.

"У результаті експерти по всій країні просто завалені роботою, не встигають ні в які терміни, висновків нам і суду доводиться чекати не один місяць. А часто вони суперечать один одному і слідство починається спочатку", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...