У Раді знову "недовоскресили" Мартиненка

Четвер, 19 листопада 2009, 11:32

Регламентний комітет парламенту визнав Миколу Мартиненка легітимним головою фракції НУ-НС.

Про це на брифінгу у парламенті повідомив НУ-НСівець Роман Зварич.

"Регламентний комітет підтвердив легітимність нашої позиції", - сказав він.

Крім того, Зварич повідомив, що голова регламентного комітету "регіонал" Олександр Єфремов також голосував за це рішення.

У рішенні регламентного комітету, за його словами, звертається увага на те, що у документі про відсторонення Мартиненка стоїть підпис Андрія Парубія, який не є уповноваженим від фракції.

"У рішенні також констатується той факт, що двоє депутатів, підписи яких нібито містяться на цьому листі, заперечували у письмовій формі, що вони ставили свої підписи під цим так званим документом на засіданні фракції", - сказав Зварич.

Він також зазначив, що НУ-НС вимагатиме від першого віце-спікера Олександра Лавриновича спростувати своє оголошення про зміну лідера фракції НУ-НС, зроблене ним на одному з останніх засідань парламенту.

У свою чергу Єфремов заявив, що рішення регламентного комітету стосується не питання легітимності Мартиненка, а лише правомірності подачі документів щодо його відставки.

"Це питання (легітимності Мартиненка) не розглядалося. Розглядалося питання щодо правомірності подачі документів Парубієм", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News