Депутати БЮТ і ПР продовжили сварку через краватку за 3 тисячі гривень

Четвер, 19 листопада 2009, 11:46

Депутати БЮТ носять краватки, яких вистачить на три пенсії середнього українця.

Такий висновок можна зробити з чергової сварки бютівця Олега Ляшка та Владислава Лук'янова, які зранку ледь не побилися біля президії.

Тоді Лук'янов учепився в краватку Ляшка. Інцидент отримав продовження, після виступу Лук'янова з трибуни парламенту, де він звинуватив уряд в тому, що вони не хочуть підвищувати пенсії й зарплати.

"Ви забули про людей у цій програмі. Середня пенсія – 680 гривень. Якщо ви з цих грошей заберете середню квартплату, то залишиться десь 400. Поділіть їх на 30 днів. Скільки у вас на один день буде? Менше 14 гривень - це те, що ви даєте людям на життя", - заявив депутат.

"Зараз я мав сварку з вашим депутатом, який ліз до віце-спікера. Я сказав, що давай я дам тобі ці гроші, щоб відшкодувати твої витрати за твою краватку. Він мені сказав, що це Patrick Hellmann, він коштує 3 тисячі гривень. То вашої пенсії не вистачить і на одну краватку. Чи є у вас совість?", - додав пафосно він.

Після цього до регіонала підбіг Ляшко і намагався йому подарувати свою краватку.

Шоу краваток від БЮТ і ПР. Фото Дмитра Ларіна

Ця витівка Ляшка нагадала інцидент трирічної давнини, коли покійний Євген Кушнарьов із трибуни парламенту заявив, що одного намиста Тимошенко вистачить, щоб українська родина жила безбідно протягом 5 років. Після чого Тимошенко подарувала депутату свої перли.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування