Янукович клянеться, що не збирається змінювати Тимошенко

Четвер, 19 листопада 2009, 12:09

Фракція Партії регіонів не проводила і не проводить консультацій по створенню нової коаліції в парламенті і "технічного" уряду.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович на зустрічі з регіональними журналістами в четвер у Києві.

"Безумовно, ми ніяких переговорів не вели, не проводимо з цього питання і не ставили перед собою за мету сформувати якийсь уряд або змінювати владу", - сказав він.

Янукович підкреслив, що фракція Партії регіонів не збиралася і не має наміру створювати "у цьому парламенті ніяких коаліцій".

За його словами, головним для Партії регіонів є одержання відповіді на питання - чи буде уряд виконувати закони. "Якщо не буде уряд виконувати закони, нехай іде", - додав він.

Коментуючи заяву заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка про спільні консультації Партії регіонів і секретаріату президента по нібито наміри створити "технічний" уряд, Янукович зазначив, що це неправда.

"Я багато різних байок чув від представників "помаранчевої" команди за ці 5 років. Вони дуже талановиті в цьому мистецтві - складати байки", - сказав лідер Партії регіонів.

У той же час у четвер зранку представник Партії регіонів Олександр Єфремов заявляв, що вже зібрано 170 підписів за висловлення недовіри Кабінету міністрів.

У свою чергу перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявив, що за задумом Партії регіонів уряд Тимошенко має бути відправлений у відставку 5 грудня.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування