Тимошенко наказала не вчитися по суботах

Четвер, 19 листопада 2009, 18:21

Міністерству охорони здоров’я доручено забезпечити дотримання у навчальних закладах переважно п’ятиденного режиму навчання.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну, яке оприлюднене його сайті.

МОЗ, Рада міністрів Криму, обласні, Київська та Севастопольська міськдержадміністрації мають вжити заходів до запобігання впровадженню спеціальних режимів навчання у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах після перерви у навчанні у зв’язку з епідемічною ситуацією.

"Зокрема, забезпечити дотримання переважно п’ятиденного режиму навчання та відновлення навчального процесу без витребування в учнів загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів додаткових довідок", - йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, Міністерство освіти і науки має "з метою безумовного виконання цього розпорядження до 18 листопада 2009 року затвердити та надіслати територіальним органам освіти і науки відповідний наказ міністерства".

"З метою виконання навчальних планів активізувати після перерви у навчанні у зв’язку з епідемічною ситуацією застосування в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах самостійної і дистанційної форми навчання, зокрема за допомогою Інтернету", - йдеться у розпорядженні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...