Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати Гонгадзе огляне череп і проведе експертизу після зміни влади

П'ятниця, 20 листопада 2009, 07:25

Леся Гонгадзе дала згоду і збирається до Києва на огляд черепа, який, за даними Генпрокуратури, може належати її синові Георгію Гонгазе.

Мати журналіста розраховує отримати фрагменти знахідки для приватної експертизи, повідомляє "Німецька хвиля".

Леся Гонгадзе розповіла, що невдовзі відвідає Генпрокуратуру, де у присутності адвоката Андрія Федура та членів комісії огляне череп, знайдений там, де вказав Олексій Пукач.

"У мене є умова, я приїду подивитися, але при цьому я повинна взяти фрагмент для своєї приватної експертизи ДНК, результати якої я не розголошуватиму", - каже мати журналіста.

Вона планує провести експертизу після президентських виборів в одній із приватних закордонних лабораторій, що обійдеться у 800 євро.

Матеріал для дослідження: зуб малого Гії та фрагменти знайденого черепа, - мати збирається перевозити сама.

Водночас, вона не виключає, що Генпрокуратура може відмовити у наданні фрагментів, бо, як зазначає Леся Гонгадзе, немає правових підстав.

Вона також розповіла, що слідчий у справі її сина, повідомив телефоном про виявлений у "таращанському черепі" металевий осколок.

Мати журналіста запевнила, що жодного осколка в голові її сина ніколи не було. Були такі поранення в праву руку та коліно, але не в голову.

За словами Лесі Гонгадзе, якщо віднайдений череп з осколком відповідає даним "таращанського тіла", про що заявляє прокуратура, то це доводить, що рештки скелету, які є у розпорядженні слідчих, не належать Георгію Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування