Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко примарилось, що СНД набирає обертів

П'ятниця, 20 листопада 2009, 14:44

Прем`єр Юлія Тимошенко вважає, що засідання глав урядів країн Співдружності Незалежних Держав відбулося достатньо ефективно.

Про це вона заявила в п'ятницю на брифінгу для журналістів після засідання.

"Я хотіла б відзначити на правах господині, що засідання відбувалося дуже ефективно, і що ми розглянули сьогодні більш як 20 питань, які життєво важливі для наших країн", - сказала Тимошенко.

"Ми змогли обмінятися досвідом, кращі досягнення в кожній країні в боротьбі з кризою обговорити і покласти в основу подальшої роботи країн з подолання світової фінансової кризи", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що більша частина питань, що розглядалися на засіданні, стосувалася економічного співробітництва і торгових відносин.

"Україна підтримує всі документи, які сьогодні були розроблені щодо оптимізації співпраці країн - членів СНД в енергетичній сфері. Документи, які сьогодні Україна, зокрема підписувала, - це рішення про спільні заходи з подолання наслідків світової фінансової кризи, план реалізації, яких має зіграти дуже важливу позитивну роль в оздоровленні наших економік", - сказала Тимошенко.

"У нас дуже багато важливих документів, які ми підписали. Але що хотіла б окремо сказати, що всі документи, які підписано, мають важливе практичне значення для всіх країн - учасниць СНД. І сьогоднішні збори говорять про те, що з кожним роком СНД набирає сил, набирає обертів в організації своєї практичної діяльності", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...