У Ющенка розказали Турчинову, що РНБО – не його справа

П'ятниця, 20 листопада 2009, 18:13

На засідання Ради нацбезпеки та оборони були запрошені всі уповноважені особи.

Про це повідомила прес-служба апарату РНБО, коментуючи заяву першого віце-премєра Олександра Турчинова про те, що Кабмін не проінформовали про засідання Ради.

"На засідання РНБО, що відбулося 20 листопада 2009 року були запрошені всі члени Ради, включно із прем’єром Юлією Тимошенко", - наголошується у повідомленні.

"Відповідна телефонограма із повідомленням про засідання була надіслана всім адресатам без винятку, напередодні 19 листопада 2009 року, де були зазначені питання для розгляду", - зазначили у РНБО.

Прес-служба підкреслила, що "план розгляду питань на засіданнях РНБО на ІІ півріччя був затверджений президентом ще 7 серпня 2009 року".

"Попри присутність на засіданні всіх міністрів, які входять до складу РНБО, викликає здивування заява Турчинова, що він начебто не отримав запрошення на засідання РНБО, де розглядалися вкрай важливі для національної безпеки теми", - наголошується в повідомленні.

"Перший віце-прем’єр за посадою не являється членом РНБО, а Кабмін не є адресатом для запрошення на засідання Ради", - заявили в апараті РНБО.

Прес-служба наголосила, що "таким адресатом є Тимошенко, яка з 10 лютого 2009 року жодного разу не була присутня на засіданні конституційного органу – РНБО, членом якої вона є, відповідно до Конституції".

"Що стосується слів першого віце-прем’єра "що такого надзвичайного відбувається в країні сьогодні", прес-служба апарату РНБО уповноважена заявити, що наразі реально припинено фінансування Збройних Сил і це створює серйозну загрозу національній безпеці і обороні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...