Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман - Тимошенко: Ви нагадуєте персонаж із "Енеїди"

Понеділок, 23 листопада 2009, 08:46
"Регіоналка" Ганна Герман заявляє, що ерудиція кандидата в президенти Юлії Тимошенко не перевищує рівня анекдотів.

Про це йдеться в її коментарі під заголовком "Но зла Юнона..." на звернення Тимошенко з нагоди Дня Свободи, в якому прем’єр, зокрема порівняла лідера Партії регіонів Віктора Януковича з песиком-невдахою з анекдоту.

"Ерудиція Тимошенко ніколи не сягала вище посилання на анекдоти. Зрештою, як і її лексика. Шкода, що радники глави уряду не змогли переконати Юлію Володимирівну відмовитися від вуличного сленгу бодай у Зверненні до народу з оказії Дня свободи", - заявила Герман.

Вона зазначила, що якщо вже вдаватися до порівнянь, то Тимошенко теж нагадує їй один персонаж.

"Юлія Володимирівна нагадує мені іншого персонажа. І не з вуличного анекдоту, а з "Енеїди" Котляревського. Сподіваюся, що ті ж радники пояснять Юлії Володимирівні, про кого йдеться. Про всяк випадок, аби вона знову не переплутала, як одного разу, Івана Франка з Ольгою Кобилянською", - заявила Герман.

Коментуючи ж заяву Тимошенко щодо Януковича "по суті", депутат заявила:

"Після 2004-го Янукович ніколи не програвав вибори. Жодні. Навесні 2006 року Парія регіонів на чолі з ним виграла парламентські вибори. Восени 2007-го після ініційованого Тимошенко антиконституційного розгону парламенту Партія регіонів знову була першою за результатами волевиявлення народу".

"Наша партія буде першою і у 2010- му", - впевнена Герман.

За її словами, те, що "Тимошенко обіцяє ніколи не повернутися в "олігархічне минуле", – це добре, бо це її минуле, бо це минуле Павла Лазаренка, який дав їй путівку у так звану велику політику".

"Демократія, згідно розуміння Тимошенко – "це чітко і красиво". З цього приводу я згадую "Братів Гадюкінів" – "всьо чотко", - зазначила Герман.

"А стосовно того, що все "зроблю сама", то була така програма на колишньому радянському телебаченні. У ній розповідали, як можна з допомогою самого лише молотка і цвяха змайструвати полицю, заправити сифон води з газом і зробити так, щоб двері не рипіли", - додала "регіоналка".

"Ви (Тимошенко) вже зробили Україну "висококласною". Ви вже "прорвали" її на усіх напрямках. Дайте їй спокій, цій Україні, Юліє Володимирівно", - закликала Герман.

Вона також зазначила, що "день Свободи не призначається – і ті кілька десятків людей, які з’явилися на Майдані Незалежності учора (в неділю), яскраве тому підтвердження".

"Щоб народ сам вийшов на майдани, аби продемонструвати солідарність з високим поняттям "свобода", потрібно, аби політичні провідники щонайменше не зверталися до нього на рівні вуличних анекдотів", - наголосила Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування