Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дубина обіцяє, що на Новий рік "усе буде спокійно"

Понеділок, 23 листопада 2009, 14:34

Глава правління НАК "Нафтогаз Україна" Олег Дубина виключає повторення будь-яких конфліктів, подібних до січня 2009 року.

"Цього року ми будемо зустрічати Новий рік у себе вдома. На сьогодні ми маємо позитивні відносини (з російською стороною), маємо повні розрахунки, ми сьогодні знаємо, як нам жити в наступному році. Усе буде спокійно", - заявив він на брифінгу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Дубина уточнив, що в українських підземних сховищах знаходиться більше 25 млрд куб. м. природного газу, які цілком оплачені і належить Україні.

У той же час, глава НАКу відзначив, що українські підприємства комунальної теплоенергетики, як і раніше, мають незадовільні розрахунки за спожитий природний газ.

Дубина також повідомив, що "Нафтогаз України" виконав доручення уряду, відповідно до якого НАК мав укласти договори і виділити ліміти газу всім теплопостачаючим підприємствам

"Ми маємо 100% підписаних із усіма ТКЕ договорів, усі знаходяться з газом. Ми забезпечили країну газом на 100%", - додав Дубина

При цьому він звернув увагу, що на сьогодні як населення, так і промисловість практично на 100% оплачують споживаний газ, у той же час ці кошти в повному обсязі не доходять до держхолдингу через протидію обласних газорозподільних підприємств (облгазів).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування