Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Мене хтось питає, де я, слабка жінка, беру гроші?

Понеділок, 23 листопада 2009, 15:47

Прем’єр Юлія Тимошенко сподівається остаточно вирішити питання погашення заборгованості облгазів перед "Нафтогазом" на селекторній нараді 10 грудня.

Про це вона заявила на селекторній нараді у понеділок.

За словами Тимошенко, якщо питання не буде вирішено до 10 грудня, то облгази поставлять під удар систему розрахунків за газ з Росією, бо "буде ще січень, коли люди будуть відпочивати, а 6 січня потрібно, день у день, година в годину, перерахувати Росії кошти".

Вона доручила Податковій адміністрації та правоохоронним органам відстежити, "куди поділися кошти (облгазів), передбачені для розрахунків (з "Нафтогазом")".

"Я прошу на 10 грудня скласти мені повну таблицю, де у нас гроші пішли не в ту сторону, і показати, куди йдуть гроші, які платять люди", - сказала прем’єр.

Коли заступник голови Харківської ОДА спробував виправдатися за заборгованість відсутністю коштів та боргами попередніх періодів, Тимошенко обурилася:

"Я хочу, щоб усі, хто сидить зараз у регіональних студіях, просто подивилися мені в очі. Я у вас питаю, при тому, що ви всі не платите, як я, як прем’єр-міністр, розраховуюся з Росією? Де НАК "Нафтогаз" бере гроші, і де я беру гроші?"

"Так чому я, сидячі тут перед вами, до речі, слабка жінка, на відміну від вас, потужних чоловіків, не пояснюю, чому я не розрахувалася з Росією, в той час, як ви пояснюєте, чому ви не розрахувалися, тоді як вам повністю платять люди?", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...