Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа педофілів: адвокат "розкопав" махінації з заявою БЮТівця

Вівторок, 24 листопада 2009, 13:53

Адвокат Олени Полюхович Андрій Циганков заявляє про наявність фальсифікаціій у справі педофілії.

Зокрема, Циганков стверджує, що БЮТівець Руслан Богдан подав до міліції заяву про вимагання адвокатами Полюхович від нього 2 мільйонів доларів ще до їхнього знайомства.

За його словами, спочатку у справі про нібито вимагання адвокатів Полюхович фігурувала рукописна заява Богдана від 17 жовтня.

"Мене це дуже здивувало (дата на заяві), оскільки це був день нашого знайомства, де взагалі про гроші не йшлося. І повідомляти не було про що. І якщо у Богдана були засоби фіксації й запису розмови, то це легко можна підтвердити", - заявив Циганков, повідомляє УНІАН.

За його словами, при подальшій перевірці заяви вже співробітниками столичної прокуратури рукописна заява Богдана зникла, зате з`явився протокол про злочин, датований 16 жовтня, а зареєстрований 17 жовтня.

На підставі протоколу Богдан нібито звернувся до МВС зі скаргою на адвокатів Полюхович про те, що вони вимагають у нього 2 мільйони доларів.

"Таким чином, протокол про вимагання було датовано днем, коли ми ще не були знайомі", заявив Циганков.

На його думку, Богдан "став маріонеткою в чиїйсь грі".

"Інакше, як пояснити, що Богдан, не будучи з нами знайомим, не маючи якихось смс-ок, телефонних дзвінків, не обмінюючись якимсь іншим чином інформацією за допомогою інших каналів зв`язку, до першої зустрічі прийняв рішення, що адвокати вимагатимуть у нього два мільйони?", - заявив Циганков.

На його думку, у цій історії наявна фальсифікація, мета якої – перешкодити їх адвокатській діяльності.

Як відомо, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що адвокати Полюхович вимагали від Богдана 2 мільйони доларів нібито за те, щоб її діти спростували причетність депутата до ґвалтувань.

Водночас Циганков спростував цю інформацію і заявив, що під час зустрічі з Богданом, саме депутат пропонував "домовитися", щоб його ім’я зникло з цього скандалу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...