Регіонали попереджають суддів, що після перемоги все їм пригадають

Середа, 25 листопада 2009, 09:41

У Партії регіонів вважають, що в ході майбутніх президентських виборів діюча влада через суди спробує скасувати результати голосування.

Таку думку висловив регіонал Василь Джарти у вівторок на зустрічі з активом ПР Сімферопольського району, пише Обком.

Одним із прикладів такої заангажованості судів Джарти назвав рішення Окружного адмінсуду Криму про заборону мітингу "регіоналів" у Ялті, де в той момент на самміті глав урядів країн СНД перебувала Юлія Тимошенко.

"Чи не проглядаються в цьому швидкому рішенні окружного суду про заборону мітингу корупційні діяння?" – запитав у зали Джарти.

"Нехай усі знають: такі дії ми обов'язково згадаємо після перемоги Віктора Януковича. І про це не потрібно соромитися говорити", - підкреслив він.

"Як і про те, що міністр внутрішніх справ Луценко заявляє, що якщо Янукович переможе, то він вийде на Майдан і знову стане польовим командиром! Це говорить міністр – представник влади! Проти кого Майдан? Проти опозиції?.." – сказав Джарти.

Він також заявив, що "регіонали" мають намір проконтролювати Центвиборчком, коли той буде приймати рішення за підсумками виборів.

"Ми відстоїмо перемогу нашого лідера, усіх 27 регіонів країни будуть чекати в Києві правильного рішення", – пообіцяв Джарти.

"Ми не дозволимо обдурити народ України! Ми зобов'язані утримати перемогу тому, що в іншому випадку країни не буде. Ще таких п'ять років і України не буде", - сказав він.

Джарти також заявив, що тепер Партія регіонів "зможе довести на виборах нашу перемогу в рамках закону".

"Ми повинні сказати своє вагоме слово за Віктора Януковича ще в першому турі. І якщо буде така необхідність – у другому. Третього туру в нас не буде", – заявив Джарти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування