Регіони вже хочуть для cебе два головних крісла країни

Середа, 25 листопада 2009, 13:07

Партія регіонів хоче отримати і крісло прем'єр-міністра після виборів президента.

Про це заявив на прес-конференції в "Зоряному" народний депутат Борис Колесніков, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, регіонали, які представлені в парламенті найбільшою фракцією, будуть претендувати на прем'єрське крісло після президентських виборів.

Реклама:

"Формування уряду - це не мета, а засіб реалізації нашої програми, інструментом формування якого є Верховна Рада. Залежно від того, яких ми будемо мати партнерів у ВР, буде сформовано новий уряд", - підкреслив Колесніков.

Він відзначив, що рішення щодо кандидатури прем'єр-міністра буде ухвалено на зборах фракції, додавши, що в її складі "є кілька Героїв України, які отримали ці звання тільки за економічні заслуги. Тому з кадрами проблем не буде, і давати оголошення в газети з працевлаштування не доведеться ".

Що стосується позиції Партії регіонів щодо подолання вето президента на закон, що передбачає виділення мільярда гривень на боротьбу з грипом, Борис Колесніков відзначив, що регіонали проголосують лише в тому випадку, якщо до вечора уряд надасть проект постанови, в якій вкаже, як цей мільярд буде витрачено.

ВІДЕО ДНЯ

"Також ми хотіли б почути від уряду і коаліції причину, за якою президент наклав вето на цей закон. Якщо завтра вранці ми побачимо ці документи, рішення буде позитивним, якщо ні - рішення не буде", - резюмував політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування