Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рідні Івасюка відмовилися від пам’ятника за гроші Януковича

Середа, 25 листопада 2009, 14:56

Рідні українського композитора Володимира Івасюка не захотіли, щоб у Чернівцях йому спорудили пам’ятник за кошти Партії регіонів.

Про це на прес-конференції у середу заявив голова Чернівецької облорганізації Партії регіонів Микола Романюк, повідомляє ЗІК.

"Ми не могли зробити це без дозволу родичів і близьких Івасюка, хоча вже мали розроблені проекти пам’ятника, ескізи. Коли почали більш детально обговорювати це питання з родичами і близькими Івасюка, то рідні нам сказали: ми зробимо пам’ятник самостійно", - сказав Романюк.

"Іншими словами, родина не захотіла, щоб Партія регіонів, Віктор Федорович, за кошти меценатів зробили на Буковині гарний пам’ятник", – додав він.

Водночас Романюк зауважив, що від ідеї вшанування Івасюка у Чернівцях регіонали не відмовляються.

"У нас є інший проект пам’ятника "Червоній руті" на площі Філармонії і ми з колегами обов’язково його реалізуємо. А презентувати проект нам допоможе Ян Петрович Табачник. Переконаний, вийде дуже гарно. Така ось ситуація. Ми хотіли зробити буковинцям ще один подарунок до 60-річчя Івасюка. Ну, не вийшло. Вийде щось інше", – зазначив Романюк.

Раніше регіонали Буковини заявили, що планують відкрити пам’ятник Івасюку у 2010 році.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...