Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пішов на мітинг "чорним ходом" спеціально, а не через пікет?

Середа, 25 листопада 2009, 17:00

Кандидата в президенти Віктора Януковича у Сумах зустріли великим протестним пікетом.

Люди перегородили в’їзд до адмінбудівлі та центральної прохідної ВАТ "Сумське НВО імені Фрунзе" і таким чином не дозволили Януковичу потрапити на завод для зустрічі з виборцями.

Сумчани, більшість із яких були зрілого віку, тримали у руках близько двох десятків плакатів з різними гаслами, повідомляє УНІАН.

Серед них: "Янукович, геть із Сум!", "Янукович – Стоп!", "Перемогли Щербаня – переможемо Януковича!", "Нам нужен президент, а не проФФесор!", "Сумщина знає – Янукович програє!" та інші.

Жителі міста зустріли також вигуками "Ганьба!" два автобуси із молодими людьми, на яких були накидки із символікою Партії регіонів та які тримали прапори цієї політичної сили, не дозволивши юнакам вийти з автотранспорту.

Останні змушені були проїхати кілька сот метрів, а потім пішки повернутись до адмінбудівлі ВАТ. Тим не менше, пікетувальники не дозволили їм і цього разу стати поруч, тож молодики розташувалися вздовж проїжджої частини однієї із сумських вулиць.

Лише присутність працівників міліції попередила сутичку між представниками різних політичних поглядів.

У цей же час Янукович та особи, які його супроводжували, змушені були потрапляти на машинобудівне підприємство через прохідну одного із його промислових майданчиків.

У свою чергу джерела в оточенні Януковича розповіли "Українській правді" іншу версію подій.

"Територія заводу імені Фрунзе – 300 гектарів, там з десяток різних воріт. Янукович з самого початку збирався виступити в цеху атомних насосів, і на територію він заїхав через ті ворота, через які планував", - зазначив співрозмовник "Української правди".

"Швидше за все, хтось в місцевому БЮТ взяв гроші для проведення акції протесту, але як слід організувати її не зміг", - розповів очевидець подій.

За його словами, після мітингу Янукович пішов на обід буквально в 200 метрах від місця, де зібралися протестувальники, але його ніхто навіть не спробував пікетувати.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування