Литвин каже, що він фаталіст

Середа, 25 листопада 2009, 18:35

Спікер Володимир Литвин заявив, що не робив щеплення від грипу і поки не має наміру цього робити.

Про це він сказав у середу на зустрічі з херсонськими журналістами.

"Я фаталіст. Себе треба любити так, щоб не помічати цього. Я живу, не звертаючи уваги на епідемію. А що стосується протигрипозних масок - я впевнений, що зараз з політиків маски треба знімати, а не вдягати", - заявив він.

Крім того, зазначив голова Верховної Ради, основні кандидати на посаду президента "вже повністю витіснили з теми грипу все, на чому можна було пропіаритися, і тепер треба заспокоїтися і жити спокійно".

Крім того, Литвин заявив, що наполягатиме на тому, щоб закон, який надає статус держслужбовців вчителям, медикам, працівникам освіти, був прийнятий до виборів президента.

"Я буду наполягати, щоб цей закон був прийнятий ще до виборів, щоб він у наступному році набрав чинності", - сказав він на зустрічі із працівниками освіти в Херсонській області в середу.

Литвин звернув увагу на те, що інші політики висловили готовність підтримати цей закон.

"Я із задоволенням сприйняв звістку про те, що Віктор Янукович, Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко будуть наполягати на ухваленні цього закону, який внесений мною і моїми колегами по фракції до Верховної Ради", - сказав спікер.

"Це добре, що державні діячі прозріли хоча б перед виборами", - додав Литвин.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування