Тимошенко розповіла, як виховувати націю

Середа, 25 листопада 2009, 19:44

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що нація повинна виховуватися на історичних перемогах.

Про це вона сказала, виступаючи перед співробітниками Інституту екогігієни і токсикології ім. Медведя, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Виховувати націю, виховувати дітей, виховувати народ необхідно на перемогах, на досягненнях, на світлих моментах в нашому сьогоденні і нашій історії", - підкреслила Тимошенко.

Вона зазначила, що з великим задоволенням почула від керівництва інституту, що в ньому є галерея, присвячена українським історичним перемогам.

Крім того, Тимошенко сказала, що знає про те, що інститут щорічно влаштовує свята для дітей на День Святого Миколая (19 грудня), і попросила, щоб у цьому році її запросили на таке свято.

Також прем'єр підкреслила, що необхідно пам'ятати і про трагічні події в історії України.

Крім того, вона пообіцяла державну підтримку інституту.

"Якщо держава вас підтримає і дійсно приверне ваш потенціал в усі свої системи, то ви можете дійсно по-справжньому захистити здоров'я людей і дати країні результат", - вважає Тимошенко.

Прем'єр підкреслила, що здоров'я людей є дуже важливою складовою розвитку держави.

Тимошенко зазначила, що їй відомо, що інститут ім. Медведя будує токсикологічну клініку, яка на даний момент готова на 80%, і пообіцяла, що уряд постарається допомогти в її добудові.

Крім того, вона зазначила, що в ході спілкування з керівництвом інституту була досягнута домовленість про його залучення до державної перевірки якості лікарських препаратів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування