ТИМОШЕНКО ХОЧЕ, ЩОБ ЯНУКОВИЧ ЇЇ ПРИВІТАВ З ПЕРЕМОГОЮ

Середа, 25 листопада 2009, 20:32

Прем'єр Юлія Тимошенко не проти, аби Віктор Янукович привітав її з перемогою на виборах.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу, після того, як журналіст згадав, що на виборах в США кандидат Маккейн, що програв, привітав переможця Обаму.

"Я думаю, що це було би дуже розумно. І думаю, що Янукович дійсно вийде й привітає, бо насправді, мені здається, що кроку назад, до старих правил, до старої влади, до старих кланових олігархічних традицій не буде", - заявила вона.

"Тому мені здається, що вони також мусять привітати нову команду і радіти тому, що президентські вибори для України завершилися успішно", - додала Тимошенко.

Крім того, коментуючи заяви лідера регіоналів Віктора Януковича про те, що готується постанова про відставку уряду, Тимошенко сказала: "Такі великі і, як він каже, потужні чоловіки, мусять не лякати кожен день якимись страшилками, а якщо є у тебе бажання і голоси – просто став на голосування і все".

Вона заявила, що будь-кому звільнить місце прем’єра, "хто може впоратися з кризою одночасно фінансово-економічною, пандемією в таких умовах політичної блокади, яку два Віктори створили для уряду і для держави".

"І я думаю, що ніхто з них на місце прем’єра не піде, тому що вони хочуть на біді рейтинги заробляти, а не відповідальність нести", - зазначила прем’єр.

"Тому мені всі ці гучні заяві абсолютно байдужі і взагалі вся ця політика – брудна і нікчемна – мені байдужа", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News