Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У коаліції вже просять Литвина повернутися

Середа, 25 листопада 2009, 21:11

Лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко хоче, щоб спікер Володимир Литвин головував на позачерговій сесії парламенту в четвер.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

Як відомо, у четвер Верховна Рада має розглянути вето президента на закон про виділення 1 мільярду гривень на боротьбу з епідемією грипу.

"Нам хотілося б, щоб головував на сесії у четвер Литвин, тому що працювати з першим віце-спікером (регіоналом Олександром Лавриновичем), як показав минулий сесійний тиждень, практично неможливо", - сказав Мартиненко.

"Ставляться на голосування ті питання, які мають партійний інтерес певної партії, коли порушуються процедури, коли порушуються регламентні норми. Цей закон надзвичайно важливий і я вважаю правильним, що він поставлений на четвер", - наголосив він.

Коментуючи доцільність ухвалення закону про виділення 1 мільярду на боротьбу з грипом, НУ-НСівець заявив: "Можна очікувати 2 та 3 хвилі грипу, а для цього треба готуватися фінансово".

Як відомо, спікер Литвин пішов у відпуску у зв’язку з передвиборчою кампанією.

Крім того, Мартиненко вважає, що Верховна Рада має "дуже швидко" розглядати зміни до закону про вибори президента.

На питання, що заважає парламенту їх розглянути, Мартиненко відповів: "Поки немає бажання певних сил у залі (парламенту). Ми намагалися поставити на минулому тижні, але завдяки головуючому, першому заступнику (Лавриновичу), нам не вдалося це зробити".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...