Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Частина НУНС не піде проти Ющенка

Четвер, 26 листопада 2009, 09:40

Група "За Україну" не голосуватиме за подолання вето президента на виділення 1 млрд. гривень на боротьбу з епідемією свинячого грипу.

Про це в четвер на брифінгу заявив голова групи В’ячеслав Кириленко.

"Ми не будемо голосувати за подолання вето президента, але не тому, що вважаємо, що 1 млрд. гривень не потрібен українському уряду для подолання епідемії", - сказав він.

Кириленко зазначив, що група пропонує на початку наступного тижня вийти із спільним законопроектом, який передбачатиме інше джерело для надходження 1 млрд. гривень, оскільки пропозиції президента полягають в тому, що 1 млрд. треба виділяти, але з іншого неемісійного джерела.

Він запропонував, щоб президент та прем’єр "вийшли на ті позиції, які б дозволили ухвалити на початку наступного тижня спільне і консолідоване рішення".

Кириленко також зазначив, що якщо Тимошенко в четвер під час засідання лише "нагнітатиме істерії і говоритиме, що їй знову не дають, це означатиме, що у неї на меті не має завдання здобути 1 млрд. гривень".

"Якщо представники президента не погодяться на те, що вони готові до спільної праці з урядом, щоб знайти спільне джерело для надходжень 1 млрд. гривень, це означатиме також, що немає налаштованості на конструктивну роботу", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування