БЮТ: Ющенко і Янукович готові переступити через людські життя

Четвер, 26 листопада 2009, 15:44

Фракція БЮТ переконана, що на наступному тижні Верховна Рада подолає вето президента на виділення мільярда гривень на боротьбу з епідемією грипу.

"Ми переконані, що не дивлячись на шалений опір лідерів Партії Регіонів та Віктора Ющенка, закон про виділення коштів буде прийнятий на наступному тижні і люди отримають вчасну допомогу", - сказано у заяві БЮТ.

Коментуючи провальне голосування з подолання вето президента у парламенті у четвер, БЮТівці заявили, що "Партія регіонів разом з Ющенком перейшли в жорстоку опозицію до українського народу".

"Партія Регіонів разом з Ющенком використовують здоров’я дітей, вагітних жінок, як інструмент боротьби проти уряду та персонально прем’єр-міністра Юлії Тимошенко!", - йдеться у заяві.

На думку депутатів БЮТ, Ющенко "висмоктав з пальця причини і 15 діб зволікав з підписанням закону про виділення коштів на боротьбу з грипом".

"Фракція БЮТ заявляє: сьогодні у парламенті, Партії Регіонів, Віктор Ющенко та ті народні депутати, які обслуговують його особисті інтереси продемонстрували: вони готові переступити через все! Через людські життя, через здоров’я людини для задоволення своїх політичних амбіцій та досягнення сумнівних цілей", - сказано у заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування