Луценко: пішохода міг збити не Омельченко

Четвер, 26 листопада 2009, 16:10

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виключає, що пішохода збив не Олександр Омельченко, а хтось інший.

Про це він заявив в коментарі журналістам, повідомляє УНІАН.

"Зараз потрібно встановити, що було причиною смерті громадянина. Якщо причиною був автомобіль пана Омельченка – це один шлях розвитку (справи), якщо інший автомобіль на зустрічній смузі – це інший шлях. Слідство встановить причинний зв`язок смерті й інші нюанси, необхідні для пред`явлення звинувачень", - сказав Луценко.

Міністр повідомив, що в даний час слідство намагається встановити особу загиблого. "Про жодні передчасні звинувачення я зараз не можу говорити", - наголосив він.

Луценко додав, що Омельченко дав усі необхідні свідчення слідству.

"Єдине, що я можу сказати – автомобіль рухався зі швидкістю близько 70 км, і за кермом був тверезий депутат", - сказав Луценко.

За інформацією прес-служби Управління ДАІ Києва, народний депутат Омельченко 25 листопада близько 21.20 на Столичному шосе неподалік від зупинки громадського транспорту "Віта-2" на смерть збив пішохода.

Рухаючись на власному автомобілі "Міцубісі-Паджеро" з боку Кончі-Заспи у напрямку Києва, депутат вчинив наїзд на 48-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги зліва направо по ходу руху автомобіля. Від одержаних тілесних ушкоджень пішохід помер на місці події.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News