Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин безпрецедентно засмутив делегатів ПАРЄ

Четвер, 26 листопада 2009, 17:12

Члени делегації Парламентської асамблеї Ради Європи шкодують, що глава Верховної Ради Володимир Литвин не зміг зустрітися з нею.

Про це повідомив журналістам на прес-конференції глава делегації ПАРЄ за спостереженням за президентськими виборами в Україні Матіаш Єрши.

"Голова Верховної Ради Литвин, що запрошував нас приїхати в Україну, на жаль, не знайшов часу для того, щоб зустрітися з нами. Я висловлюю співчуття з цього приводу і хочу сказати, що це безпрецедентний випадок", - сказав Єрши.

"З одного боку, ми приїхали в Україну з такою великою місією (9 осіб), а голова Верховної Ради і глава ЦВК не знайшли можливості зустрітися з нами. Раніше такого не було", - відзначив він.

Єрши також повідомив, що наступний приїзд місії відбудеться напередодні президентських виборів у середу і планується, що в складі делегації буде 30 осіб.

Він також повідомив, що члени делегації зустрілися з чинним президентом і кандидатом у президенти Віктором Ющенком, іншими кандидатами в президенти або їхніми представниками, а також членами ЦВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування