На працівників "Криворіжсталі" продовжують "полювати"

П'ятниця, 27 листопада 2009, 08:56

У Кривому Розі вибухнув автомобіль заступника начальника одного з управлінь ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Співробітники Криворізького міськуправління міліції встановили, що в його автомобілі спрацював вибуховий пристрій, повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Під час перевірки було з’ясовано, що 26 листопада близько 7 години ранку посадовець ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" сів до власного автомобіля, який був припаркований біля будинку. Після початку руху стався вибух, внаслідок якого у днищі автомобіля утворився отвір та були пошкоджені деякі інші елементи конструкції.

Чоловік не постраждав, до органів внутрішніх справ про подію не повідомив та самостійно доправив свій автомобіль до СТО.

26 листопада слідчим відділ Криворізького міського управління МВС за даним фактом порушив кримінальну справу за ст.ст. 15 ч. 2; 115 ч. 2 п. 5 КК України (замах на вчинення навмисного вбивства, скоєний способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Ведеться слідство.

Як відомо, за останні два місяці на топ-менеджерів і працівників підприємства було вчинено кілька замахів.

У жовтні на Дніпропетровщині з мисливської рушниці був обстріляний автомобіль "Тойота", який належить ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". В авто були водій та два аудитора підприємства – громадяни Індії. Один із пасажирів отримав поранення.

Ще раніше, влітку, міліція порушила дві кримінальні справи щодо нападів на топ-менеджерів підприємства.

Перша – про нанесення тілесних ушкоджень директору з соціальних та загальних питань комбінату, друга – щодо хуліганських дій, скоєних в приватному домоволодінні голови адміністрації з питань виробництва підприємства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування