Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На сході регіонали перебігають до Тимошенко

Неділя, 29 листопада 2009, 15:17

12 регіоналів у Ровеньківській міськраді Луганської області вийшли з партії і фракції Партії регіонів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міськради з посиланням на колишнього керівника фракції регіоналів Юрія Бойка.

"Ми ухвалили рішення про вихід з партії зараз, напередодні виборів. Ця політична сила, Партія регіонів, не може служити гарантом розвитку Ровеньків. Партія регіонів віддала Ровеньки на поталу своїм комерційним структурам", - сказав він.

"Віддали держпідприємство "Ровенькиантрацит" Донецькій паливно-енергетичної компанії, яка намагалася збанкрутувати підприємство. Все, що зробив для підприємства уряд Юлії Тимошенко, змусило нас замислитися: а чи є сенс підтримувати Партію регіонів", - зазначив Бойко.

У якості заслуг прем'єра Тимошенко він навів збільшення зарплат і пенсій шахтарям, а також фінансування підприємства. "Тому ми і будемо підтримувати цей уряд і цю команду", - додав Бойко.

За його словами, 12 депутатів, що вийшли з фракції Партії регіонів, мають намір на найближчій сесії міськради створити нову депутатську групу "Наше місто".

Всього в міськраді 34 депутати, з них 26 депутатів - від Партії регіонів.

Як відомо, політрада Луганської облорганізації Партії регіонів на засіданні 9 листопада виключила з партії гендиректора держпідприємства "Ровенькиантрацит", депутата облради Юрія Зюкова за участь у всеукраїнському з'їзді партії "Батьківщина" у Києві.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування