Яценюк вже бачить, як його відправлять "в імпічмент"

Неділя, 29 листопада 2009, 18:19

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк заявив, що не підтримає жодного кандидата у другому турі виборів президента.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

Відповідаючи на питання, чи передасть Яценюк, у разі невиходу у другий тур, комусь з кандидатів свої голоси, він заявив: "Це ще один цікавий міф, або гра. У нас в Україні зараз з'явилися два ринка послуг: перший ринок – сексуальних послух, а другий ринок – політичних послуг".

"Виявляється, що можна взяти чиїсь голоси і продати їх в обмін на своє крісло, на свою посаду. Я так не поступаю. Я не продам жодного голосу", - наголосив Яценюк.

"У мене тільки один базис для перемовин: той, хто розпустить парламент, з тим, можливо, я буду вести перемовини. Але я не буду розмінюватися ні на прем'єрське крісло, ні на крісло голови Нацбанку, ні на МЗС", - заявив він.

Крім того, політик зазначив: "Якщо Яценюк стане президентом, як ви думаєте, що зробить Тимошенко з Януковичем? Три-чотири місяці і вони Яценюка відправлять у імпічмент. І скажуть: такий молодий, талановитий, подавав такі надії, ну не вийшло з 4 місяці виправити все те, що ми 18 років руйнували".

Відповідаючи на питання, чи може Фронт змін блокуватися з іншими політичними силами, Яценюк сказав: "У мене немає сумнівів, що прийдеться з кимсь блокуватися, тому що неможливо отримати 51%. Але тут важливо на якій підставі блокуватися".

"Якщо знову будуть блокуватися на тій підставі, на якій йдуть коаліції останні 18 років...я в цих торгах участі приймати не буду. Я буду в опозиції до того моменту, доки в країні якісно не зміниться політична система", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування