Омельченко оплатив похорон збитого ним чоловіка

Понеділок, 30 листопада 2009, 09:17

Депутат фракції "НУ-НС" Олександр Омельченко оплатив похорон Олександра Карпинського, якого він збив на смерть машиною.

Про це сказала цивільна дружина загиблого Світлана Тетюшева газеті "Сегодня", зазначивши, що нардеп дотримав свого слова.

"Сашеньку поховали, були майже всі родичі... Омельченко і сам похорон, і одяг, і перевезення, і катафалк, і автобус для родичів оплатив. Гроші передавав через керівників фірми, де працював Сашко", - сказала вона.

Суму, яку передав екс-мер Києва, Тетюшева не назвала. В оточенні Омельченка сказали, що передали вдові і родичам загиблого в цілому близько 20 тисяч гривень.

Хто винен у ДТП, яке трапилося минулої середи ввечері на Столичному шосе в Києві, поки не зрозуміло. Одні очевидці стверджували, що загиблий переходив дорогу по зебрі, інші, як і сам Омельченко, говорили, що чоловік ішов за 10 м від неї.

"Пішохід вискочив з-поза стрічної машини і навскоси побіг до переходу. Сан Санич не винен", - упевнений помічник депутата.

Є думка, що чоловік усе ж таки йшов по зебрі, на що може вказувати те, що його кепка впала саме там. У ДАІ ж вважають, що треба дочекатися результатів експертиз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...