Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР поскаржилася світу на "помаранчевих"

Понеділок, 30 листопада 2009, 22:15
Партія регіонів просить світову демократичну спільноту підтримати намагання провести чесні президентські вибори.

Про це йдеться у заяві прес-служби регіоналів.

"Кожну людину в Україні хвилює, щоб наступні президентські вибори були чесними та прозорими, щоб були створені всі умови для виборців, для їх голосування, щоб кожна людина мала можливість вільно висловити свою точку зору і віддати свій голос за власний вибір", - зазначила Партія регіонів.

"Парламентська коаліція та глава держави пропонують внести зміни до закону про вибори президента, які, якщо називати речі своїми іменами, ведуть до того, що президентом стане не та людина, за яку віддадуть свої голоси більшість громадян, а той, кого призначить суд", - йдеться у заяві.

"Відповідно до запропонованих змін, будь-який спостерігач на виборах може подати скаргу до суду, і суд визначатиме, чи правильно відбулися вибори на тій чи іншій дільниці", - пояснили регіонали.

"Враховуючи те, в чиїй компетенції сьогодні знаходиться управління судами, не викликає сумнівів, що робиться спроба спотворити результати голосування", - зазначила прес-служба.

Партія регіонів вважає, що "зміни до закону, які запропонували помаранчеві, несуть загрозу проведенню демократичних законних виборів".

"Партія регіонів звертається до світової демократичної спільноти із закликом підтримати наші намагання провести в Україні чесні і прозорі президентські вибори, результати яких визначатиме народ, а не суд", - наголошується у заяві.

Як відомо, раніше БЮТівці звинуватили Партію регіонів у блокуванні змін до закону про вибори, які унеможливлять фальсифікації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...